Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Munthe Plus Simonsen

  • Foto: Jan Jørgensen Foto: Jan Jørgensen
Munthe Plus Simonsen kombinerer materialer og mønstre på det groveste, og resultatet er en stil, der på én gang er afslappet og raffineret, enkel og kompliceret.

I løbet af hvad der syntes som nul komma fem, var der tale om en decideret Munthe Plus Simonsen-stil, og mærket har ramt hovedet på sømmet hos boheme-københavnerkvinden med kreationer, som ikke rigtigt kan sammenlignes med alt det andet.

Materialer og mønstre kombineres på det groveste, og resultatet er en stil, der på én gang er afslappet og raffineret, enkel og kompliceret.

Jordfarverne dominerer i billedet, og stilen bliver kun bedre af et ekstra lag, hvis du vil være luksushippie à la Munthe Plus Simonsen.

Luft er der masser af i deres design, mens detaljer og et gennemført touch gør Munthe Plus Simonsens Medusa-lignende design til kongen i dit klædeskab.

Hvad:
Munthe Plus Simonsen
Hvor:
Grønnegade 10, København K.
Hvornår:
Mandag til torsdag fra klokken 10 til 18:00, fredag fra 10 til 19 og lørdag fra 10 til 16.

Læs også:
Kvinde - Her skal du shoppe i indre by

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.