Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 01/04/16

Munthe

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Munthe er flyttet til nye lokaler og har dermed fået en ny fin flagskibs-butik i Indre By.

Igennem årene har der været bølgegang i firmaet (Munthe Plus Simonsen,red.), men efter at brandet Munthe blev relanceret i 2014 af den kreative direktør, Naja Munthe, har der kun været fremgang. Nu slår virksomheden dørene op til en ny flagskibs butik i Indre By på adressen Store Regnegade 2.

En ny adresse, der kun ligger et stenkast fra den gamle i Grønnegade, hvor den oprindelige butik som firmaet under navnet Munthe plus Simonsen åbnede for 11 år siden.

»Efter mange gode år i min gamle butik, har jeg valgt at flytte rundt om hjørnet til en ny butik, hvor jeg endnu bedre kan vise den nye profil, som Munthe står for. Her kan jeg kræse om detaljen og arbejde med både indretningen af selve butikken, samt det udendørs rum,« fortæller Naja Munthe i en pressemeddelelse.

Stilen i den nye butik er indrettet feminint, men med rå detaljer, som også kendetegner tøjkollektionerne. En stil der er betydeligt mere enkel end den bohemestil, der var det tidligere Munthe plus Simonsen varemærke. Dermed afspejler butikken firmaets nye identitet ikke mindst fordi alt er indrettet og designet af Naja Munthe selv ud fra inspiration fra hendes mange rejser til bl.a Paris, London og New York.

Hvad: Munthe
Hvor: Store Regnegade 2, København K

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.