Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Mulberry

  • Foto: Scanpix Foto: Scanpix
Der er ikke det, du ikke kan få med det lille, umiskendelige morbærtræ på i den store Mulberry på Strøget. Det er dog fortrinsvis taskerne, der stadig stjæler billedet i butikken.
Der er ikke det, du ikke kan få med det lille, umiskendelige morbærtræ på i den store Mulberry på Strøget. Det er dog fortrinsvis taskerne, der stadig stjæler billedet i butikken, som fik en ansigtsløftning i foråret 2002. Varerne er kommet mere til deres ret i det lange smalle lokale, hvor bagenden er blevet hævet. Der er ikke gjort noget ved priserne; de har altid været høje.

Mulberry er blevet meget trendy og lidt 60'er-agtigt. Butikken er indrettet efter forskrifter fra forgangsbutikkerne på henholdsvis Bond Street og Brompton Road i London.

Mulberry var engang synonym med de krokoprægede klassiske tasker i afdæmpede farver som sort og brun, men her i det nye årtusinde er firmaet for alvor kommet med på taskebeatet på en måde, der appelerer til tidens unge designfreaks., der går op i at investere i den nyeste it-taske, der er set på armen af en kändis. Første store bestseller var den firkantede Roxanna-taske i kernelæder, mens en anden klassiker er den mere nedtonede Bayswater model med den karakteristiske drejelukning.

Mulberry står også bag en fin tøjkollektion i lækre kvaliteter, som du finder bagerst i butikken.

Historien
Der var engang en englænder, der hed Roger Saul - og det er der endnu. I 1969 stod han hjemme ved sit køkkenbord og lavede bælter og chockers, som er hundehalsbånd til piger. Pigerne kunne godt lide at komme i snor, og to år efter grundlagde han Mulberry med 500 pund i kapital. I de knap 30 år der er gået siden da, har han fået placeret en lang række forretninger verden over og et hav af hædersbevidninger og priser, som for eksempel Award for Export (det kan man jo godt forstå) og Classic Designer of the Year Award.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.