Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 12/07/11

Monki på Strøget

  • Sådan ser det nye butikskoncept ud. PR-foto Foto: Ikke oplystSådan ser det nye butikskoncept ud. PR-foto
  • Foto: Ikke oplyst
  • Foto: Ikke oplyst
Den svenske highstreet-kæde Monki har til huse på allersidste bid af Strøget lige før Rådhuspladsen.

Monkis univers er i butikken på Frederiksberggade blevet strakt og bøjet, så den kombinerer grafik, varer og butiksdesign for at danne en samlet historie. Indretningskonceptet, Sea of Scallops, er ifølge Monki en mørk og dyster verden, der ligger i forlængelse af kædens to øvrige koncepter Forgotten Forest og City of Oil and Steel.

Læs også: De fem til shopping på SU

Butikken, der ligger tæt ved Rådhuspladsen, er derfor indrettet, så kunderne går rundt blandt skibsvrag, sunkne karruseller, der ikke længere snurrer, sammenfiltrede reb fra gamle skonnerter, glinsende vandmænd, bobler og vandplanter.

Ligesom de tre øvrige Monkibutikker i byen fører butikken på Strøget ikke basisvarer, der holder et helt liv, men modetøj, der holder hundrede procent en enkelt sæson eller to.

Læs også: AOKs store guide til lagersalg

Kollektionen er en flirt mellem ekspressiv Tokyo Street-style og skandinavisk minimalisme. Priserne ligger på H&M-niveau eller billigere og er derfor populært blandt de helt unge og studerende, der siden maj i 2009 har kunnet shoppe det svenske tøjmærke i Danmark. 

Hvad: Monki åbner på ny beliggenhed
Hvor: Frederiksberggade 34, København K.
Hvornår: Åbner dette efterår.

Læs også: Guide til billig shopping i indre by

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.