Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 16/06/09

Monki

  • Foto: PR Foto: PR
Det svenske mærke Monki har to butikker på Strøget i indre by, så københavnerne kan shoppe highstreet på den svenske måde uden at vælte budgettet.


Den svenske lavpriskæde Monki er lillesøster til Weekday-universet. Det er bygget op om en række forskellige, ja, Monkis, som er en slags små naivistisk tegnede væsener med forskellige personligheder, der bærer navne som Kiko, Moluna og Kyo.

For mange piger har Monki været en af grundene til at tage til Malmø for at shoppe, men siden 2009 har man altså kunnet spare turen og togbilletten og købe det billige tøj nede om hjørnet. 

Der ligger også en Monki-butik på Strøget.

Kollektionen er en flirt mellem ekspressiv Tokyo Street-style og skandinavisk minimalisme. Priserne ligger på H&M-niveau eller billigere og er derfor populært blandt de helt unge og studerende, der siden maj i 2009 har kunnet shoppe det svenske tøjmærke i Danmark.

Det koster omkring 140 kroner for en bodystocking, cirka 300 kroner for et par sko, denimshorts til omkring 240 kroner og blazere til mellem 400 og 500 kroner.

Hvad: Monki
Hvor: Købmagergade 3, København K.
Hvornår: Mandag til fredag fra klokken 10 til 19.00, lørdag fra 10 til 17.00 og første søndag i hver måned fra 12 til 16.

Læs også: Guide til billig shopping i indre by

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.