Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 02/11/12

Molo holder lagersalg

  • Foto: Malte Kristiansen Foto: Malte Kristiansen
Et af årets mest populære lagersalg med børnetøj er lige om hjørnet.

For nogen fås det ikke meget bedre, for andre er det deres værste mareridt.

Det handler om lagersalg med børnetøj, og hvis man hører til den førstnævnte gruppe, så gælder det om at læse videre her. Et af Danmarks nok mest populære lagersalg finder nemlig traditionen tro sted i november.

Her holder Molo Kids lagersalg fra den 6. til 11.  i Kulturhuset Docken på Østerbro, hvor du kan købe tøj til baby og børn i alderen nul til 14 år.

Læs også: Her er efterårets bedste lagersalg

Det er der som regel et hav af forældre, der hvert år valfarter til Molos lagersalg, hvor der altid er lange køer, en hektisk stemning og rift om bodystockinger, flyverdragte og lune striktrøjer til poderne.

Du vil blandt andet kunne købe kollektionsprøver, fotoprøver, lagerrester, og der vil hele ugen være tilbud på udvalgte varer. Der vil blive fyldt op alle dage, så længe lager haves.

Lagersalget ligger cirka 20 minutter fra Nordhavn Station. Det er ikke tilladt at medbringe barnevogne eller klapvogne i lagerhallen, der ligger for enden af Færgehavnsvej lige før Baltikavej.

Husk kontanter.

Hvad:
Molo holder lagersalg
Hvor:
Kulturhuset Docken, Færgehavnsvej 35, København Ø.
Hvornår: 6., 7. og 8. november fra klokken 14 til 21, 9. november fra klokken 14 til 18, 10. november fra 10 til 17 og 11. november fra 10 til 16.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register