Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Men's Room

Men's Room er en hudplejeklinik for mænd. I Chesterfieldsofaen sidder alle slags mænd med en kop kaffe og ser nyheder, mens de venter på at blive ansigtsbehandlet, få ordnet hænder eller raget skægget af med en kniv.
Det er ingen hemmelighed, at mænd er forfængelige. Mindst ligeså meget som kvinder. Hos Men's Room kan de få styret deres lyster, for det er en hudplejeklinik for mænd.

Kunderne
Det er overhovedet ikke tøsedrenge, der sidder og hygger sig i Chesterfield-sofaen med en kop kaffe og en skæven til en nyhedskanal, mens de venter på, at det bliver deres tur til at at blive ansigtsbehandlet, få ordnet hænder og fødder, fjernet acne på ryggen eller raget skægget af med en kniv. Det er derimod alle hankønsvæsener lige fra bumsede teenagers til distingverede, ældre herrer, der har fået manicureret hænder hele livet. Men hovedgruppen er nok unge mænd på omkring tredive i udadvendte jobs.

Stort hit
Kosmetikerne Marie Reuss og Carina Andreasen åbnede deres hudplejeklinik, der primært henvender sig til mænd, i 1998, og den er et det store hit. "Hvis mænd går på en skønhedssalon, der først og fremmest henvender sig til kvinder, kommer de altid for sent for at undgå at sidde og vente og dermed blive set", siger Marie Reuss, der undrede sig over, hvor mændene blev af, for når hun talte med dem, kunne hun godt forstå, at de syntes, det ville være rart.

Indretningen
De to ejere har undgået enhver form for lyserød i indreteningen, men holdt klinikken rå og grå med den mørke kraftige lædermøbler, mørkt træloft og cigarautomat.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.