Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 28/10/10

Marc Jacobs på udsalg

  • Foto: Maya Vidon Foto: Maya Vidon
Denne weekend kan du spare formuer, når eksklusive Marc Jacobs byder indenfor til lagersalg.

Endelig, endelig, endelig. Fredag den 29. oktober skydes et af de mest eksklusive og populære lagersalg i gang, nemlig lagersalget hos Marc by Marc Jacobs og det danske tøjmærke Månestråle. Og hele weekenden er der mulighed for at gøre et kup.

Marc Jacobs er en af de mest populære designere på den internationale modescene, og nu sælges der ud af tidligere sæsoners kollektioner. Og i kombination med det danske tøjmærke Månestråles lagersalg er der vist garanti for en god shoppeoplevelse med en masse lækre ting.

Marc Jacobs er kendt som en af modeverdenens største kamæleoner, der på en gang konstant forandrer sig, og samtidig har en genkendelig signatur, der spænder mellem det klassisk sofistikerede og det rå, grunge og karikerede udtryk, fuld af farver og humor. 

Danske Månestråle blev grundlagt i 2002 og laver luksuriøse strikvarer. Siden starten har firmaet mest gjort det i lækker fint strikket kashmir, men har også et stort udvalg af andre nøje udsete garner. Designet er enkelt med små detaljer, der skaber lækkert, behageligt og ikke mindst flot tøj.

Hvad: Marc by Marc Jacobs og Månestråle lagersalg
Hvor: Uplandsgade 56 (Porten), København S
Hvornår: Den 29. okt kl. 13-21, 30. okt kl. 10-18 og 31. okt. kl. 12-16

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register