Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 05/12/12

Marc Jacobs

  • Maise Østergaard er indehaver af AMrc Jacobs-butikken i Grønnegade. Foto: Morten GermundMaise Østergaard er indehaver af AMrc Jacobs-butikken i Grønnegade. Foto: Morten Germund
Indre by blev en international flagskibsbutik rigere i december 2012.

...

Hvis man er til kreditkortruse af de større, så er der gode nyheder på shoppingfronten. København er nemlig i denne uge blevet en ny, international flagskibsbutik rigere. Det drejer sig om amerikanske Marc Jacobs, der onsdag slog dørene op i Grønnegade 1.

»Vi har længe arbejdet med underlinjen Marc by Marc Jacobs, så man kan vel godt sige, at vi gennem en rum tid har gået og kigget over hegnet til storesøsteren, mens vi er blevet mere og mere forelskede. Og nu mener vi så, at København er blevet moden til den luksusbutik, som Marc Jacobs er,« siger Marise Østergaard, som er indehaver af den nye butik.

Hun står også bag den nye Stella McCartney-butik, der ligeledes åbnede onsdag, Marc by Marc Jacobs, der har ligget i Christian IX’s Gade siden 2007, samt skobutikken Louboutin i Grønnegade.

Marise Østergaard har dermed sat sit tydelige aftryk på det fashionable område i indre by.

»Arbejdet med at udvikle hele området omkring Ny Østergade og Grønnegade har stået på gennem noget tid. Og for mig hører eksklusiv shopping hjemme i et miljø som dette, hvor der også er gamle hyggelige gader og caféer,« siger hun.

Hvad:
 Marc Jacobs
Hvor: Grønnegade 1, København K.
Hvornår: Mandag til torsdag kl. 10 til 18. Fredag 10 til 19. Lørdag 10 til 16.

Læs også: AOKs guide til shopping for kvinder i indre by

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.