Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 02/04/08

Marc by Marc Jacobs

  • Foto: Kim Haugaard Foto: Kim Haugaard
  • Marc by Marc Jacobs Foto: M. Elisabeth SørensenMarc by Marc Jacobs Foto: M. Elisabeth Sørensen
  12  
København kom en tand tættere på både New York og Paris, da den evigt fremadstormende, amerikanske designer Marc Jacobs åbnede butik med sin ready-to-wear-linje, Marc by Marc Jacobs, i indre by.

Marc Jacobs er kendt som en af modejunglens største kamæleoner, der på én gang konstant forandrer sig, og samtidig har en genkendelig signatur, der spænder mellem det klassisk sofistikerede og et råt, grunget og karikeret udtryk.

Den over 300 kvadratmeter store butik i Christians IX's gade er indrettet i en varehuslignende Soho-stil, som er blevet til i samarbejde mellem Marc by Marc Jacobs’ faste arkitekt, Stephan Jaklitsch, og det danske arkitektfirma Claus Bjarrum Arkitekter.

Det er med til at gøre butikken et besøg værd, også selvom ens budget ikke umiddelbart er tunet til en fuld Marc by Marc Jacobs' ekvipering.

Butikkens rummelighed gælder også personalet, som giver fornemmelse af, at man er velkommen, uanset om man ligner en af Marc Jacobs' kernekunder. Og det er en fornuftig indstilling, for det varierede varesortiment, der inkluderer tøj til både damer, herrer og til juniorer, vil nok kunne give flere lyst til at skrabe skillingerne sammen.

Hvad:
Marc by Marc Jacobs
Hvor:
Christian IX's Gade 3, København K.
Hvornår:
Mandag til torsdag fra klokken 10 til 18, fredag fra 10 til 19 og lørdag fra 10 til 16.

Læs også:
Kvinde - her skal du shoppe i indre by

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.