Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Magasin Lyngby

Magasin Lyngby er en del mindre end hovedsædet på Kongens Nytorv, men der mangler ikke noget. Man kan både blive klippet hos Stuhr på anden sal, købe undertøj fra Donna Karan, få gratis råd af en modekonsulent og spise frokost i Cafe Skylight.
Magasin Lyngby er en del mindre end hovedsædet på Kongens Nytorv, men der mangler ikke noget. Man kan både blive klippet hos Stuhr på anden sal, købe undertøj fra Donna Karan, få gratis vejledning af en modekonsulent og spise frokost i Cafe Skylight.

Priserne ligger generelt i den pæne ende. Til gengæld er ekspedienterne til at få øje på, de kender deres varer og giver gerne en passende grad af personlig betjening.

Kundesammensætningen er blandet, men med tøj-, mad- og vinbudget over gennemsnittet. Man kan altså både møde børnefamilier, studerende og folkepensionister, når man handler i Magasin, men klientellet består heldigvis også af overlevende repræsentanter for den efterhånden sjældne kunderace damer.

Siden åbningen i 1868 har Magasin udviklet sig til Skandinaviens største kæde af stormagasiner. Det begyndte, da Theodor Wessel og Emil Wett åbnede en ydmyg manufakturforretning i Århus med navnet Emil Wett & Co. To år senere fulgte en filial i Aalborg og en forretning i København under navnet De Forenede Hvidevareforretninger.

Magasin har en lang tradition for opfindsom og utraditionel kundeservice. I 1894 indrettede man for eksempel en cykelbane for damer på 2. sal i stormagasinet i København, så de kvindelige kunder kunne sikre sig, at den nye cykeldragt nu også sad ordentligt, før de forlod forretningen.

I dag har Magasin en landsdækkende afdeling for bryllupsservice, hvor brudepar kan få hjælp og vejledning med alt fra computerregistrering og opfølgning på gavelisten, til makeup på dagen og blomster i kirken. (De kan nok også godt få lov til at købe bryllupsudstyret i Magasin)

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.