Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Magasin du Nord

Magasin du Nord

Kgs. Nytorv 13
1095 København K

Åbningstider

Man-søn:10:00-20:00

Kontakt

28 98 91 83
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Butikstype

Stormagasiner og centre

 

 

 

  • Foto: Brian Bergmann Foto: Brian Bergmann
Siden 1894 har det Magasin du Nord, som vi kender i dag, ligget på Kongens Nytorv i hjertet af København. Selv om engelske Debenhams har købt Magasin i 2009, vil stormagasinets kunder ikke mærke forskel. Vi skal lære af hinanden, lyder meldingen.

... 

Magasins kunder kan være ganske rolige. Der kommer ikke store ændringer i det traditionsrige stormagasin, selv om ejeren fremover er engelske Debenhams. Analytikere er overraskede over købet, da Debenhams har en noget mindre fin kundekreds end Magasin. Det er dog ikke noget, der bekymrer Magasins administrerende direktør Jon Björnsson: »Vi har et forskelligt kundesegment, og det vil vi blive ved med. Salget betyder ikke, at man vil opleve nogle forandringer i Magasin .« Stormagasinet får nu ejere med frisk kapital, men det er ikke noget, der får direktøren op af stolen.


»Vi har en strategi, vi har arbejdet på i et stykke tid, og de nye ejere giver os muligheder for at fortsætte i den retning og måske endda nå målene lidt hurtigere, end vi regnede med. Men nu skal vi lige lære hinanden at kende først,« siger han.

De nye ejere understreger, at de ikke er på vej med en revolution af Magasin .

»Det er klart, at der er en masse stordriftsfordele ved at være del af et stort selskab.

Derudover har vi en masse erfaringer fra Stobritannien, som Magasin sikkert vil kunne drage nytte af, ligesom vi forventer at lære af Magasin ,« siger Debenhams finansielle talsmand, Jonathon Brill.

Lidt nyt vil der dog være til Magasins kunder. Den engelske kæde forventer at introducere en række af kædens egne varemærker i de danske butikker. »Vi har en række mærker, som sælger godt, og som vi regner med at kunne introducere i Danmark. Men som sådan vil kunderne ikke kunne mærke en forskel,« siger Jonathon Brill.

Magasins udvalg af produkter til hjemmet hører til blandt landets største, og skulle man blive tørstig eller sulten undervejs, kan man besøge spisestedet på øverste etage hvor der også ligger en Kusmi Tea Lounge, Meyers Deli i kælderetagen eller Joe and the Juice i stueetagen.

Foruden Kongens Nytorv findes der Magasin Stormagasiner i Lyngby, Odense, Århus, Rødovre og i Fields i Ørestaden, som har mere end 1.200 ansatte.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester