Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 23/05/14

Magasin du Nord

  • Foto: Brian Bergmann Foto: Brian Bergmann
Siden 1894 har det Magasin du Nord, som vi kender i dag, ligget på Kongens Nytorv i hjertet af København, og magasinet byder stadig på shopping i høj klasse.
Det gamle shoppingmekka i hjertet af København kører stadig i bedste velgående, og her kan man shoppe alt hvad hjertet begærer.

Den flere etager store bygning byder på alt lige fra et mad-tempel i kælderen til luksus tøj og sko i mange forskellige prisklasser.

Magasins udvalg af produkter til hjemmet hører til blandt landets største, og skulle man blive tørstig eller sulten undervejs, kan man besøge spisestedet på øverste etage hvor der også ligger en Kusmi Tea Lounge, Meyers Deli i kælderetagen eller Joe and the Juice i stueetagen.

Foruden Kongens Nytorv findes der Magasin Stormagasiner i Lyngby, Odense, Århus, Rødovre og i Fields i Ørestaden, som tilsammen  har mere end 1.200 ansatte.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.