Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 02/11/12

Madam My

  • Foto: Bjarke Bo Olsen Foto: Bjarke Bo Olsen
Det er stort set umuligt at ose i Madam My på Gammel Kongevej. Der er altid et eller andet, du ikke kan gå hjem uden.

Om det så er en cardigan dækket af sølvpailletter, en blød, brun pelsvest eller et par luffer i skind, er der altid et eller andet, der er svært at lade ligge på hylderne i Madam My.

Her finder du den perfekte vinterjakke, så du kan holde varmen gennem selv den mest snedækkede danske vinter, kjoler der er festlige nok til nytårsaften og enkle jeans til din hverdagsgarderobe.

Butikken på Gammel Kongevej er den ene af tre, og de to søsterbutikker ligger lige ved Søerne på Østerbrogade 54 og på Valby Langgade 61. De tre butikker fører blandt tøj fra By Malene Birger, Day Birger et Mikkelsen, Munderingskompagniet og Stella Nova, og er især gode til at håndplukke det bedste fra de danske mærkers skiftende kollektioner.

Hvad: Madam My
Hvor: Gammel Kongevej 85, Frederiksberg C.
Hvornår: Mandag til torsdag fra klokken 10 til 18, fredag fra 10 til 19 og lørdag fra 10 til 16. Åben første søndag i måneden fra 11 til 15.

Læs også: Guide til shopping på Frederiksberg

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.