Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Lyngby Storcenter

Lyngby Storcenter har over 110 forskellige butikker og restaurationer. I midten af centret er der et nydeligt springvand. Centret har knap 40 tøjbutikker, 15 dagligvareforretninger og otte skobutikker samt posthus, biograf og hotel.
Lyngby Storcenter er et kæmpe center med over 110 forskellige butikker og restaurationer. I midten af centret er der et nydeligt springvand, hvorom sidder teenagers og mødre med klapvogne. I Lyngby Storcenter kan du bo på hotel eller få nye briller. Du kan spise soft ice, mens du får pudset dine sko, som du har købt i en centrets otte skobutikker.

Ud over supermarkederne Føtex og Irma finder du 13 butikker i centret, som handler med dagligvarer, hvilket nok skulle kunne dække selv den mest kræsnes behov.
Tøjbutikudvalget er centrets største med knap 40 butikker, der spænder lige fra Nice Girl over Inwear til Andersen Frakker.

Er du typen, der bedst kan lide at gøre dine indkøb det samme sted, er Lyngby Storcenter det rene slaraffenland. Og skulle du være tynget af indkøbsposer, og det oven i købet er begyndt at regne, mens du shoppede, kan du gå i biografen, når du har betalt dine regninger på posthuset.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.