Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Lubarol

  • Foto: PR Foto: PR
Lubarol sælger feminint tøj med fine detaljer, kombineret med et råt tilsnit, så den samlede masse bliver lidt britisk landadel møder parisisk storbystemning - på den usnobbede måde.

Under navnet på butik Lubarols visitkort står teksten "Ficus Folium", som er den latinske betegnelse for figenblad. Figenbladet er også butikkens grafiske udtryk, både fordi det er smukt, men også fordi det var det allerførste beklædningsstykke, nemlig Evas.

Vi skal næsten lige så langt tilbage i historien for at finde grunden til butikken Lubarol. Indehaverne Louise Marie Christensen og Christiane Branner Wilton har nemlig kendt hinanden siden 3. klasse, og de har stort set haft drømmen om egen butik lige så længe.

Efter et par voksenår hver for sig, nåede de til et punkt, hvor drømmen måtte briste eller bære. De bestemte sig for figenbladet og navnet Lubarol, fik lavet logo og visitkort og fandt lokalet i indre by. Da de kom ud i den tilstødende gårdhave, var al tvivl om foretagendet forsvundet: her stod nemlig et figentræ.

Stilmæssigt er tøjet feminint med fine detaljer, kombineret med et råt tilsnit, så den samlede masse bliver lidt britisk landadel møder parisisk storbystemning - på den usnobbede måde. Butikken fører både danske og internationale mærker, herunder Cacharel, Anne Vest, Sophie Bille Brahe, AIAYU, Munderingskompagniet, Linda Farrow og Sportmax.

Hvad: Lubarol
Hvor: Gothersgade 34, København K.
Hvornår: Mandag til fredag fra klokken 11 til 18 og lørdag fra 11 til 16.

Læs også: Kvinde - Her skal du shoppe i indre by

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.