Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Lot#29

  • Foto: Reimar Juul Foto: Reimar Juul
Lot#29 er navnet på byens mest New York'er-agtige butik.

Dyre udenlandske designervarer kombineret med Line Hallbergs smukke smykker er uden tvivl hot'ere end den danske sommer - og cool'ere end den københavnske vinter

Tøjet kommer fra hele verden med hovedvægt på New York og Italien, kombineret med Cecilies eget design, Bad Habits, som er cashmerestrik i alskens skønne farver og Lines smykker, der hovedsageligt er af guld med naturmaterialer som koral eller ben.

Klassiske mærker som italienske Missoni og Etro er stilfuldt sat sammen med nyere brands som Karen Walker og Anni Lu, men mere stationært end det bliver sortimentet ikke.

Line og Cecilie er konstant på rejse, både fysisk og i fantasien, hvor de finder unikumelementer, der havner på hylderne: bælter lavet af gamle gardinponponer, 20'er huer og tasker med pailletter, håndsyede bikinier og parfumer, der dufter af figen, i romantiske flakoner.

Butikken er en oase af dekadence, indrettet med chaiselonger, møbler fra tyverne, antikke glasmontrer og en gammel handskedisk fra Magasin du Nord, med koralfarvet tæppe på den skæve trappe, der snor sig gennem det gamle byhus, som desuden huser Cecilies kontor og Lines værksted.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.