Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 17/04/18

Lidkøb - Østerbro

  • Foto: Ikke oplyst Foto:

26. august 2017 åbnede Lidkøb deres andet store loppe-supermarked denne gang på Østerbro i Strynøsgade 7.

Her kan du leje en eller flere reoler en uge ad gangen og sælge ud af diverse ting og sager fra gemmerne som f.eks. tøj, sko, nips, boligudstyr og børnegear.

Loppe-supermarkedet kommer til at bestå af mere end 400 stande inddelt i sektionerne Børn, Bolig, Mode, Møbler og Cykler, så du let finder, det du søger.

Det fungerer sådan, at du betaler for en stand i forretningen, dine varer bliver registreret i Lidkøbs it-system, og får sat prismærker på. Derefter stiller og hænger du sine varer op på den eller de bookede reoler og så kan du ellers forlade biksen, og lade varerne sælge sig selv.

Læs mere om konceptet her.

Nemt og praktisk

En af fordelene ved at sælge på loppe-supermarkedet kan være, at du slipper for besværet med at opstille stativer og borde samt, at du bare kan gå, når du har afleveret dine varer og lade dem sælge sig selv.

Ejeren Thomas Orloff siger selv om loppe-supermarkedet, at det er »den lette loppeløsning for sælgeren, der nærmest får sin egen lille butik i butikken.«

Det første af Lidkøbs loppe-supermarkeder åbnede i marts 2017 i Høje Gladsaxe Centret.

Hvad: Lidkøb åbner nyt loppe-supermarked
Hvor: Strynøgade 7, 2100 København Ø
Hvornår: Åbnede 26. august 2017

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.