Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 04/01/10

Levi´s Store

Levi´s Store

Amagertorv 7
1160 København K

Åbningstider

Man-Tors 10-18
Fre 10-19
Lør 10-16
1. søndag i mdr. 10-16

Kontakt

33255501
 

Butikstype

Tøj til kvinder

Tøj til mænd

Tøjbutik

 

 

 

  • Foto: PR-foto Foto: PR-foto
Levi's åbner ny stor Levi's Store på Strøget. Her vil denim-elskere for første gang i Skandinavien kunne opleve Levi's samlede sortiment.

Alt fra klassiske Levi's 501 jeans til fremtidens denimmode. Før første gang vil alle Levi´s kollektioner være at finde under et tag I Levi´s nye store butik på Amagertorv.

For der har altid været en stærk relation mellem Danmark og Levi´s, forklarer Marie Widmark, som er Retail Marketing Manager for Levi´s I Skandinavien.

"Denne stærke relation mellem Danmark og Levi's når et nyt højdepunkt med åbningen af den nye Levi's Store. Danmark og København er centrum for Skandinavisk mode, og vi er stolte over at kunne åbne en helt ny Levi's-butik i hjertet af byen. Denim er en vital del af den skandinaviske mode og danskerne har en individuel tilgang til denim – de genopfinder konstant klassikere og sætter dem i nye sammenhænge. Den tilgang påvirker denim-tendenser i hele verden og inspirerer mærker som Levi's," siger Marie Widmark.

Selve butikken er opbygget af elementer som denim, metal og læder, og den er opbygget, så det er nemt at finde de perfekte jeans uanset stil og præferencer. Desuden er der opbygget et område til kvinder og mænd, og en zone for pasform og finish.

De mange forskellige typer Levi´s-modeller har ligeledes sine egne pladser I butikken. Det gælder eksempelvis Engineered Jeans og Levi's Red Tab.

"Vi er virkelig glade for at åbne den største Levi's butik på det skandinaviske marked. Det giver os mulighed for, for første gang, at udstille det fulde sortiment af Levi’s vigtigste hovedlinjer. Butikskonceptet er opdateret og udtrykker vores unikke historie på en skarp og nutidig måde. Vi ser frem til at tilbyde forbrugerne en autentisk Levi's oplevelse," siger Marie Widmark

 

 

 

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.