Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 21/10/15

Less Vegas

Less Vegas

Strandvejen 114
2900 Hellerup

Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag-fredag: 11-17.30
Lørdag: 11-14
Søndag & helligdage: lukket

Kontakt

60 22 91 14
 

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Hellerup har fået en ny bolig- og livsstilsbutik med et nøje udvalgt sortiment af interiør, kunst og design.

På strandvejen 114 lå der tidligere en cykelbiks, men for et par måneder siden, den 1. september, åbnede indretningskonsulenten Ane Jessen sin første bolig- og livsstilsbutik i det lille lokale midt i Hellerup.

Tanken bag Less Vegas er at skabe en modreaktion til køb-og-smid-væk-kulturen, og derfor er alt i butikken nøje udvalgt af Ane Jessen. Der er ikke noget masseproduceret og stort set alt er håndlavet.

»Jeg henter meget inspiration fra modeverdenen, men alt jeg har i butikken er valgt ud fra min personlig smag. Jeg er meget spændt på, hvordan kunderne tager imod Less Vegas, men ind til videre har det kun været positivt,« siger Ane Jessen, som er uddannet indretningskonsulent fra Arkitektskolen for Indretningsdesign.

At åbne Less Vegas har været en drøm, der længe har været undervejs for Ane Jessen. Derfor er der ikke noget, der er overladt til tilfældighederne, og alle mærker er nogle, hun igennem længere tid har overvejet.

Sortimentet er sammensat så alt på en ellers anden måde passer sammen og dermed skaber en fin rød tråd i butikken, som emmer af god stil og personlighed.

Her kan du bl.a. shoppe fine glasvaser fra Louise Roe, keramik fra Nobel Design og Karin Blach Nielsen, møbler fra Friends & Founders og limited edition-litografier af designer Anne Sofie Madsen. Ud over interiør sælges der også et lille beskedent udvalg af basis toppe fra North, rå tasker fra Yvonne Koné og te fra Paper & Tea Berlin.

Hvad: Less Vegas
Hvor: Strandvejen 114, 2900 Hellerup

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.