Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Le Montmartre

  • Le Montmartre Foto: Benita Marcussen, ScanpixLe Montmartre Foto: Benita Marcussen, Scanpix

Franske David Piffre elsker kager. Men han kan bedst lide kager uden marcipan og flødeskum. Derfor har han savnet franske kager, siden han i 1998 flyttede til København. Og det fik ham til i 2007 at åbne sit eget konditori - i den ende af gaden, som i forvejen dufter lidt af Frankrig, fordi den nærmest grænser op til Københavns "lille Paris" omkring Værnedamsvej.

Man føler sig velkommen i det lyst indrettede konditori nær Vesterbrogade, når David Piffre serverer bitre, velduftende ekspressoer i blåt stel til at komplimentere konditorkagerne, som superbe mango-kager, vanille fragilite, kokos-, ananas- og skovbærmousse samt kaffe- og abrikosmousse. Gæsterne kan lade deres søde tænder løbe i vand ved glasmontrene ved disken, hvor de delikate frembringelser er til skue.

Oprindelig havde David Piffre en restaurant på Barbados. Men i 1998 blev han inviteret til bryllup i Danmark og faldt for landet, og især for København. Han solgte sin geschæft og tog mod det kolde nord, hvor han har arbejdet på Langelinie Pavillionen og hos en ambassadør, indtil han åbnede sit eget konditori.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.