Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Le Gourmand

  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
  • Foto: Colourbox <br> Trøfler er en af de delikatesser du finder hos Le Gourmand. Foto: Colourbox
    Trøfler er en af de delikatesser du finder hos Le Gourmand.
  12  
Le Gourmand er en frankofil luksusdelikatesse, der ligger midt på charmerende Værnedamsvej mellem fiskehandlere, blomsterbutikker og alle de andre specialbutikker.

Sennep fra Meaux, syltetøj fra Alsace, havsalt fra Bretagne og kager fra Rocamadour... Midt på Værnedamsvejs parisiske shoppingstrøg fyldt med specialbutikker ligger Le Gourmand.

Indehaveren bag den frankofile luksuskøbmand, Carsten Thisted, åbnede butikken i 2005 og har fyldt den med håndplukkede delikatesser og specialiteter fra hele Frankrig, indkøbt på markeder eller hos de lokale producenter. Her er øl fra franske mikrobryggerier, fjerkræ, foie gras og trøfler, confiterede perlehønelår og farserede vagtler - og selvfølgelig vin.

Du kan også købe færdigretter fra det franske landkøkken til at tage med hjem og varme op. Fliserne på butikkens vægge er i øvrigt fra Metroen i Paris.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.