Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/02/17

Le-Fix

  • Vinder af Byens Bedste Herremode 2013: Le-Fix Foto: PRVinder af Byens Bedste Herremode 2013: Le-Fix Foto: PR
  • Le-Fix tager endnu en pris i år. Byens Bedste Herremode 2013 Foto: Alexander TomiLe-Fix tager endnu en pris i år. Byens Bedste Herremode 2013 Foto: Alexander Tomi
  12  
Med en baggrund i diverse undergrundsbevægelser har den københavnske herretøjsbutik Le-Fix et stort forspring, når det handler om at spotte nye, kreative og skæve tendenser.

I en baggård midt i det indre København ligger en herretøjsbutik, der siden sin åbning har været med til at definere, hvad det vil sige at være et inkarneret københavner-brand. Butikken er Le-Fix, der sælger københavnsk gademode, men som også er alt muligt andet end "bare" en tøjbutik.

Bag Le-Fix i Kronprinsensgade 9B står en gruppe kreative mennesker, der under varemærket Le-Fix kører hver deres projekter. Konceptet er, at Le-Fix er samlingssted for forskellige typer kunst og kreative udfoldelser.

»Jeg tror ikke engang selv, vi er klar over, hvad Le-Fix er. Det er et projekt, der har udviklet sig og stadig udvikler sig i forskellige retninger. Det eneste, vi med sikkerhed har og holder fast i, er vores baggrund fra undergrunden, og den går igen i alt, hvad vi laver. Det handler om at være ærlige over for os selv, og det gør vi ved at holde fast i det, vi oprindeligt kom fra,« har Benny Bee, der er grundlægger af Le-Fix og som står i spidsen for kunst- og designafdelingen i firmaet, tidligere udtalt til Berlingske.

Le-Fix er derfor både et tøjmærke, der for længst har slået igennem uden for de københavnske kommunegrænser, et tatoveringsstudie og et galleri, der fokuserer på malerier og grafitti-installationer fra både danske og internationale kunstnere.

Le-Fix har også en forretning i Guldbergsgade 16 på Nørrebro.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.