Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Kvickly Amager

Her er frit valg på alle hylder mellem billige discountvarer, kendte mærkevarer, et rimeligt udvalg af økologiske varer samt egne serier indenfor brød og konditorvarer. Derudover er der afdelinger for børnetøj, isenkram samt Radio & tv.
Kvickly-butikkerne er FDB's varehuse med et bredt udvalg af almindelige dagligvarer. Frit valg på alle hylder mellem billige discountvarer, kendte mærkevarer og en enkelt specialitet eller to. Desuden et rimeligt udvalg af økologiske varer samt egne serier indenfor brød og konditorvarer.

Reklamesloganet så-behøver-du-kun-handle-et-sted er blevet hamret ud gennem tv-skærmen og ind i hovederne på forbrugerne i årevis, hvor markedsføringen af Brugsens varehuse især har været målrettet familier med børn.

Med andre ord opfylder Kvickly de fleste familiers behov for almindelige dagligvarer og andet tilbehør til husholdningen.

Derudover er der afdelinger for børnetøj, isenkram, Radio & TV samt tilbehør. For at lette indkøbsarbejdet og den daglige madlavning for allergikere, har Kvickly i samarbejde med FDBs Centrallaboratorium udarbejdet lister over henholdsvis mælke- og glutenfrie varer i sortimentet.

- Søren Thure Milkær

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.