Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/11/07

Kunst og Køkkentøj

  • Foto: Kristian Sæderup Foto: Kristian Sæderup
Butikken sælger køkkengrej til de professionelle og til alle dem, der nyder at lave mad med de bedste remedier ved hånden. Varerne er de ypperligste redskaber i de bedste mærker, du kan få, bl.a.: Sabatierknive og Le Creusets emaljerede gryder.
Det er nemt at gå fejl af Kunst og Køkkentøj. Du skal vide, at den ligger der for at finde den. Og det gør forretningens kernekunder også: Kokkene, køkkenkarlene og kogekonerne. For det her er butikken for de professionelle og for alle dem, der nyder at lave mad med de bedste remedier ved hånden. Derfor er indretningen nærmest intermistisk. Det er nemlig varerne, det kommer an på. Og varerne er de ypperligste redskaber i de bedste mærker, du kan få: Sabatierknive, Peugeot salt-og peberkværne, Le Creusets emaljerede støbejernsgryder og Kitchenaids gedigne køkkenmaskine, for blot at nævne et lille udvalg.

Kunst og Køkkentøj har ud mod Pistolstræde, inspireret af London-butikken Books for Cooks, indrettet første etage med kogebøger i alle mulige gastronomiske genrer.

Kunst og Køkkengrej ligger på hjørnet af Bernikows gård, der hvor Kokkenes Torvehal engang havde til huse.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.