Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Kop & Kande

Kop & Kande

Østerbrogade 56
2100 København Ø

Åbningstider

man-fre 9:30-18:00, lør 9:30-14:00

Kontakt

35 38 61 00
 

 

 

 

Kop & Kande er så meget mere end grej til dit køkken. I denne kombishop af karat finder du alt fra forlængerledninger til forskærerknive, fra ostehøvle til telefonsvarere, og fra eldrevne tandbørster til ladyshavere.
Kop & Kande er så meget mere end grej til dit køkken. I denne kombishop af karat finder du alt fra forlængerledninger til forskærerknive, fra ostehøvle til telefonsvarere, og fra eldrevne tandbørster til ladyshavere. Butikken, som er beliggende skråt over for søerne på Østerbro, er ikke mindre end uundværlig når det drejer sig om kram til hjemmet.

Ved første blik rundt i lokalet er det nærliggende at tro, at forretningens hovedinventar netop er udstyr til køkkenet. Men butikken er i to plan, så snyd ikke dig selv for et besøg på det nederste plan. Her vil et slaraffenland åbenbare sig med alt til værktøjskassen, elektriske apparater, boremaskiner og badevægte.

Kop & Kande er nok det nærmeste du kommer til en god gammeldags isenkram. Umiddelbart er forretningen lidt af en rodebutik pyntet med planter i plastik, men efter nærmere eftersyn vil du opdage, at der er system i virvaret. Hvis du ikke selv er det store tekniske geni, er forretningens medarbejdere også yderst kompetente, og altid klar med en hjælpende hånd hvis du for eksempel har problemer med at få brødristeren og elkedelen til at fungere samtidigt.

Læs Alt om Butikker i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.