Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 10/10/16

Klarlund

Klarlund

Østergade 22
1100 København K

Åbningstider

Man-tors: kl. 10.00-17.30
<br/>
Fredag: kl. 09.30-18.00
<br/>
Lør: kl. 09.30-14.00

Kontakt

33 15 53 10
 

Butikstype

Accessories

Smykker

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Klarlunds butik i Østergade har eksklusive ure og smykker fordelt på over 500 kostbare kvadratmeter.

En af byens mest eksklusive ur –og juvelerbutikker, Klarlund, har udviddet butikken til et endnu mere eksklusivt univers, der nu strækker sig over tre etager og 500 kvadratmeter.

”Markedet for eksklusive ure er i rivende udvikling, og urene er genstand for en voksende fascination – og mange vil helst eje flere af slagsen. Efterspørgslen er vokset både hos danskere og turister i København, der for længst har slået sit navn fast som nordens Paris og skandinaviens bedste shopping-destination. Derfor er det et oplagt strategisk valg at udvide vores forretning på Østergade i den eksklusive ende af Strøget til et tre etagers ur- og smykke univers i internationalt format,” siger Stig Andersen, direktør i Klarlund og idémanden bag Københavns første luxury-brand-house for nogle af verdens fineste smykke- og urmærker.

Klarlund står for langt størstedelen af salget af Rolex ure i Danmark, og fans kan nu glæde sig til at opleve endnu flere Rolex-ure hos Klarlund. Klarlund introducerede som de første i Danmark et Rolex-udstillingsområde allerede i 2009 – også kaldet et ’Rolex corner’ og efter ombygningen præsenteres mærker som Cartier, Omega og mange af de andre eksklusive mærker nu også i hver deres eget udstillingsområde – eller ’corner’ - med plads til at sidde ned og fordybe sig i det enkelte mærke. Men det er vigtigt, at kunderne ikke får oplevelsen af at have været i en Rolex-, Cartier-, eller Omega-butik, men derimod hos Klarlund i København. Derfor er det arkitektoniske og indretningsmæssige koncept nordisk inspireret både i udtryk og valg af materialer – et koncept der løber som en rød tråd gennem alle tre etager.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.