Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Kjær & Sommerfeldt

Kjær & Sommerfeldt

Gammel Mønt 4
1117 København K

Åbningstider

man-tor: 10:00-17:30, fre: 10.00-18.00, lør 10:00-14:00

Kontakt

33 93 34 44
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

 

 

  • Foto: Brian Bergmann Foto: Brian Bergmann
Borgerskabets foretrukne vinforretning har altid været stærk i de eksklusive vine, men sælger også cru classé og vine fra resten af verden.
Med sin imposante facade ud til Gammel Mønt, sit elegante rotunde-formede salgslokale og sin ædle vinkælder er Kjær & Sommerfeldt traditionelt det bedre borgerskabs foretrukne vinhus.

Efter overtagelsen af Knud Jørgensen (begge ejet af Vingården i Odense) har man fået en endnu bredere kælder med ikke mindst et kæmpe udvalg i cru classé. Senest har Kjær & Sommerfeldt også overtaget NCC Trading. NCC var en af de ældste forhandlere af vine fra støvlelandet, og indlemmelsen af Haslev-firmaet har forøget beholdningen af italiensk vin med over 300 forskellige flasker.

I de velindrettede og overskuelige lokaler finder man ud over vinsalget gourmetklubben 'det gamle vinhus', der arrangerer prøvesmagningsaftener hver anden måned med mulighed for at smage nogle af kælderens sjældne vine og spiritus. Kjær & Sommerfeldt har også sin egen vinbar.

Kjær & Sommerfeldt har også introduceret anvisningssalget 'private til private', hvor private samlinger sættes til salg. Der er primært tale om dyrere 1. cru'er. Er man ude efter en hverdagsvin, kan det anbefales at udforske de 'faste gode tilbud' i kælderen.

I efteråret 99 udvidede Kjær & Sommerfeldt sortimentet med et større udvalg af single malt whiskyer fra Skotland og Irland, der har fået deres helt eget rum.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester