Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 09/09/10

Keramiker Inge Vincents

Keramiker Inge Vincents

Jægersborggade 27
2200 København N

Åbningstider

Onsdag 10-16
Torsdag 10-18
Fredag 10-16
Lørdag 11-13

samt efter aftale.

Kontakt

3696 6850/4070 1750
 

Butikstype

Interiør

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Peter Clausen Foto: Peter Clausen
  12  
Papirstyndt porcelæn, hvor ikke to værker er ens.

I Keramiker Inge Vincents kombinerede værksted og butik bliver der skabt brugskunst i papirtyndt porcelæn. Med udgangspunkt i hverdagsting laver Inge Vincents skåle, kopper, vaser og lyshuse, og næsten alt er holdt i hvidt for at holde fokus på formen og det personlige grafiske udtryk.

Her kan du finde ting i alle prislejer, og hver enkelt ting er håndformet så ikke to er helt ens. Derfor kalder Inge Vincents sine værker for seriel unika og navnet thinware, som direkte oversat betyder "tyndt gods".

Keramikeren flyttede for nogle år siden sit værksted fra Christianshavn til Jægersborggade, hvor hele processen fra formgivning til færdigbrændte skåle foregår.

Inge Vincents har tidligere fået Kunsthåndværkerprisens bronzemedalje i 2007,  og hun har siden modtaget tre diplomer ved verdens største keramikkonkurrencer i Japan og Korea.

Brugeromtale
Oprettet af: Keramiker Inge Vincents 9. sep 2010

Keramiker Inge Vincents er et kombineret værksted og butik. Hele processen fra formgivning til brænding foregår i værkstedet. Inges arbejder er håndbygget eller -drejet i fint, gennemskinneligt porcelæn, og hun har gennem de seneste tre år modtaget flere priser i ind- og udland for sin unikke brugskunst.

Her kan du finde den personlige gave i alle prislejer.

Tilmeld dig facebook-gruppen "keramiker inge vincents" for at få nyheder om 2.sorteringsudsalg, åbningstider og nye designs.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.