Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 01/08/16

Kassandra

  • Foto: PR Foto:
Luksus - fashion med sjæl

Med sans for detaljen ligger de tre små butikker side om side i én af Københavns hyggeligste gader. Her i Grønnegade får du de mest luksuriøse brands inden for sko, tasker, smykker og accessories plus en personlig betjening af det professionelle personale. Blik trakteret med viden, flair og empati – alt efter dit behov.

Når du handler i Kassandra, får du altid fornemmelsen af at være en kær og værdsat kunde, som med rette fortjener en oplevelse af totalservice på alle niveauer.

Kassandra er en velestimeret forretning med vokseværk. Hér kan du let og enkelt finde dine favoritter. Så er du i hjertet af City, skal du unde dig selv et besøg i alle 3 butikker liggende side om side.

Den første af butikkerne blev etableret i 1980, men Mette Pedersen overtog den i 1997 og udvidede med nabobutikken i 2002. Forretningen voksede igen - med dette mekka af et kvindeunivers – ved hjælp af den 3. butik i 2012.

Man er garanteret en helt personlig shoppingoplevelse - uanset om man besøger den fysiske butik i Grønnegade i hjertet af København, eller browser sig gennem det eksklusive udvalg af High Fashion Brands online på Kassandra.dk.

Kassandra er kendt for at huse lækre brands. Bl.a. har denne forretning det største udvalg af Prada i Danmark – og som de eneste i Skandinavien sælger Kassandra mærkerne Tom Ford og Fendi.

Hvad: Kassandra
Hvor: Grønnegade 27, København K.
Hvornår: Mandag til torsdag fra klokken 10 til 18, fredag fra 10 til 19 og lørdag fra 10 til 16.

Brugeromtale
Oprettet af: Kassandra 18. jun 2015
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.