Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 18/09/14

Juuls Vin og Spiritus

  • Foto: Allan Lundgren Foto: Allan Lundgren
En af byens absolut bedste vin- og spiritusbutikker ligger på Værnedamsvej.

Hvis man er på jagt efter en helt speciel flaske og spørger i niche-butikkerne er svaret tit det samme: 'Desværre, den har vi ikke, men har du prøvet Juuls?"

I Frederiksberg-enden af Værnedamsvej ligger Juul's vinhandel og kalder sig Danmarksmester i whisky.

Små 350 forskellige whisky er de oppe på, og de hævder således at have overhalet Højbro Vin. Der er under alle omstændigheder masser af spændende whisky, bl.a. gamle sjældenheder fra Springbank og Gordon & Macphail, og Juul er blevet et yndet mål for de mange whiskyklubber.

Der er også spændende Cognacer med det lille Grande Champagnehus Pierre Ferrand i spidsen. Deres Cognac haves fra 10 til 70 år gammel.

Den flotte butik har på vinsiden specialiseret sig i fransk vin, med en spændende Rhône-vin på programmet. Fra distriktet Ventoux får Juul's Vidal-Fleury, som de sælger i årgang 2002 for ca. 60 kr. En spændende og meget specialiseret vinhandel.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.