Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Holly Golightly på Gammel Mønt

Holly Golightly på Gammel Mønt

Gammel Mønt 2
1117 København K

Åbningstider

man-tors 11:00-17:30, fre 11.00-18.00, lør 11:00-16:00

Kontakt

33 14 19 15
 

Diverse

AOK anbefaler

 

 

 

  • Holly Golightly Foto: PR-fotoHolly Golightly Foto: PR-foto
Meget hippe og luksuriøse mærker som Balenciaga, Marc Jacobs og Marni fås i lille uprætentiøs butik. Maria Werdelins og Barbara Maj Werners butik er opkaldt efter en berømt filmstjernes rolle i en lige så berømt film.
...

Det er dyre designersager, der hænger på bøjlerne og ligger på hylderne den lille butik i Pilestræde. Ikke desto mindre er der en behagelig og uprætentiøs atmosfære, og i modsætning til i mange andre butikker, der sælger dyrt tøj, får man lyst til at prøve det i rummene, som er gemt diskret af vejen bag et stort åbent træskab, der lokker med en smule accessories

Disse accessories er kun en smagsprøve - alle de andre gemmer sig nemlig rundt om hjørnet i Store Regnegade 2, hvor Holly Golightlys anden butik ligger.Denne butik er nemlig helliget sko, tasker og accessoris. Mærkerne, de har valgt at føre, er det italienske Marni, spansk/franske Balenciaga, amerikanske Marc Jacobs og den rå LA designer Rick Owens. Alt sammen eksklusivt, lidt boheme og luksushippie i stilen og ret dyrt.

Butikkens navn
har Barbara Maj Werner og Marlene Bernth hentet i en af deres fælles yndlingsfilm Breakfast at Tiffany's fra 1961, der har Audrey Hepburn i hovedrollen som call girl'en Holly Golightly, der hver dag spiser morgenmad foran diamantforretningen Tiffany's i New York. Hun drømmer om de fantastiske smykker, sådan som butikkens indehavere gerne vil have, at kvinder skal drømme om deres tøj. For til sidst at gøre drømmene til virkelighed.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Foto: Ikke oplyst

I 1962 kom resterne af fem vikingeskibe op af dyndet på bunden af Roskilde Fjord. Fundet vendte op og ned på vores viden om Nordens maritime kultur, og åbnede døren ind til verden i vikingetiden.

Særudstilling: I Vikingernes kølvand

Foto: Ikke oplyst

På sejladsen vil du opleve, hvordan det var at være viking til søs. Vi sejler i Vikingeskibsmuseets traditionelle, nordiske både- direkte efterkommere af vikingeskibene. Alle deltager aktivt ombord med ro, sætte sejl og udføre andet 'sømandsarbejde'.

Daglige sommersejlture på Roskilde Fjord

Foto: Ikke oplyst

Mærk, føl, duft og prøv. Kom tæt på vikingernes liv, håndværk og imponerende skibe. Der er oplevelser og aktiviteter nok at tage fat på, når du besøger Vikingeskibsmuseet i Roskilde til sommer.

Sommerferie på Vikingeskibsmuseet

Foto: Ikke oplyst

Oplev forestillingen “Jubiiilæum”, der hylder Marionet Teatrets 50 år med et stort brag af trylleri, drømme, glitter, konfetti, balloner, sæbebobler, elefanter, giraffer og grise. Alle er velkomne, og det er gratis. I kan godt begynde at glæde jer!

Jubiiilæumsforestilling - Marionet Teatret fejrer 50 år!

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester