Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 11/01/12

Holly Golightly Accessories

  • Mærkevarerne i Holly Golightly ligger i den dyre ende, og der er altid lange køer foran butikken, når de starter udsalg. Foto: Bax LindhardtMærkevarerne i Holly Golightly ligger i den dyre ende, og der er altid lange køer foran butikken, når de starter udsalg. Foto: Bax Lindhardt
Hvis du kun kan overskue at købe dine sko og tasker ét sted, så er Holly Golightlys accessoriesbutik i Store Regnegade et godt bud.

Holly Golightly består af tre butikker - en med accessories i Store Regnegade, en der primært fører ready to wear-designertøj i Møntergade og en hvor der bliver solgt udsalgsvarer og designervarer fra midlertidige pop up-koncepter rundt om hjørnet på Gammel Mønt.

Butikken i Store Regnegade fører sæsonens accessories fra Alaïa, Azzaro, Balenciaga, Chloé, Dolce & Gabbana, Faliero Sarti, Marc Jacobs og Marni. Derudover kan du også finde fine tasker fra Proenza Schouler på hylderne i Holly Golightly.

Læs også: Nyt hjem til Holly Golightly

Butikkernes navn har indehaverne Barbara Maj Werner og Marlene Bernth hentet i en af deres fælles yndlingsfilm, Breakfast at Tiffany's fra 1961, der har Audrey Hepburn i hovedrollen som call girl'en Holly Golightly, der hver dag spiser morgenmad foran diamantforretningen Tiffany's i New York. Hun drømmer om de fantastiske smykker, sådan som butikkens indehavere gerne vil have, at kvinder skal drømme om deres tøj. For til sidst at gøre drømmene til virkelighed.

Hvad: Holly Golightly Accessories
Hvor:
Store Regnegade 2, København K.
Hvornår:
Mandag til torsdag fra 11 til 17:30, fredag fra 11 til 18 og lørdag fra 11 til 16.

Læs også: Her skal du shoppe accessories i indre by

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.