Føj til favoritter Del Send
Shopping | 09/01/13

H&M åbner helt ny kæde på Strøget

  • Et smugkig på hvad H&Ms nye kæde har at byde på. Foto: PREt smugkig på hvad H&Ms nye kæde har at byde på. Foto: PR
Den svenske tøjgigant åbner en helt ny kæde i København i løbet af foråret. Se her, hvor.

...
 

H&M har allerede et hav af underlinjer, men lancerer nu endnu et mærke. Det vil i første omgang blive lanceret i de syv europæiske byer: Barcelona, Berlin, London, Milano, Paris, Stockholm og endelig København.

& Other Stories, som det nye mærke og den dertilhørende nye butik hedder, rykker ind i Søstrene Grenes gamle lokaler på Amagertorv 29 i løbet af foråret.

"Alle hos & Other Stories er begejstrede over at åbne vores første butikker i nogle af de store europæiske byer," udtaler Samuel Fernström, der er direktør for & Other Stories, i en pressemeddelelse.

Læs også:

Den nye butik kommer til at forhandle både sko, tasker, accessories, skønhedspleje og tøj, der strækker sig fra det maskuline, skræddersyede udtryk til feminint chikt. Og hvis man tager & Other Stories egne udmeldinger for pålydende, er der tale om et mærke, der er designet med henblik på at tilbyde et stort antal sammensætningsmuligheder, så køberen kan opbygge en klassisk garderobe, som ikke skal skiftes ud sæson efter sæson.

En præcis dato for den danske lancering er endnu ikke blevet offentliggjort.

Med åbningen af den nye butik kommer den svenske kæde op på sammenlagt ti butikker blot i indre København: Cos, Cheap Monday, Monki, Weekday i Vestergade, Weekday på Strøget, H&M på Amagertorv, H&M Men, H&M Kids, H&M ved Kultorvet og nu også & Other Stories.

Hvad: & Other Stories
Hvor:
Amagertorv 29, København K.
Hvornår:
Åbner i løbet af foråret 2013.