Føj til favoritter Del Send
Shopping | 21/08/12

H&M åbner første butik kun for mænd

  • Den nye H&M Men bliver genbo til juveler Peter Hertz. Foto: Lisbeth Kildegaard QuassDen nye H&M Men bliver genbo til juveler Peter Hertz. Foto: Lisbeth Kildegaard Quass
  • H&M Men åbner på hjørnet af Købmagergade og Kronprinsensgade den 6. september. Foto: Lisbeth Kildegaard QuassH&M Men åbner på hjørnet af Købmagergade og Kronprinsensgade den 6. september. Foto: Lisbeth Kildegaard Quass
  • H&M åbner første butik i Danmark kun for mænd. Her ses ivrige shoppere i kø foran H&M-butik i Sverige. Foto: PONTUS LUNDAHLH&M åbner første butik i Danmark kun for mænd. Her ses ivrige shoppere i kø foran H&M-butik i Sverige. Foto: PONTUS LUNDAHL
Den nye H&M Men i indre by bliver den første af sin slags i Danmark. Se her, hvor og hvornår den åbner.

En kæmpe reklameplakat i Købmagergade, der dækker en hel facade fra strøghøjde og flere etager op, lover godt nyt til Hennes & Mauritz' mandlige fans.

Af denne fremgår nemlig, at den svenske high street-kæde åbner deres første H&M Men-butik i Danmark, der udelukkende kommer til at føre herretøj.

Og den store butiksåbning venter endda lige rundt om hjørnet - nemlig den 6. september klokken 15.

Butikken åbner på hjørnet af Købmagergade og Kronprinsensgade midt i København, hvor skoudsalg og kortvarige koncepter har lejet sig ind på midlertidig basis, siden Miss Sixty forlod de højloftede butikslokaler for flere år siden.

Men de kortlivede lejere er altså fortid nu, hvor lokalerne er ved at blive sat i stand til åbningsdagen for H&M Men.

Alle mærkets herrelinjer vil være at finde i den nye butik, der bliver H&M-butik nummer 74 i Danmark. Det er i forvejen - og i mellemtiden - muligt at shoppe Hennes & Mauritz' herretøjslinjer Herre, Trend, Casual og Classic i den store butik på Amagertorv.

Kæden har de gennem de senere år løftet deres herreprofil, blandt andet gennem designsamarbejder med Lanvin, Versace og Marni, men også ved at udvide det sædvanlige udvalg til mænd mærkbart, så herretøjet ikke er forvist til få kvadratmeter i et hjørne.

Hvad: H&M Men
Hvor: Købmagergade 36, København K.
Hvornår: Butikken åbner 6. september klokken 15.