Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 14/05/08

H&M

 • Foto: Brian Bergman Foto: Brian Bergman
Hennes & Mauritz's butik på Amagertorv har et stort udvalg, hvor der er noget til alle størrelser og af begge køn, og hvor udgangspunktet er mode til laveste pris.

Hennes & Mauritz, H&M, eller kort og godt Hennes. En uopslidelig kliché som "kært barn har mange navne" er nærliggende, for barnet er vitterlig kært for mange.

Det svenske tøjimperium har i årtier masseproduceret tøj til kvinder, mænd og børn, til store og til små, til sommer og til vinter, og Hennes & Mauritz har en målgruppe, der mere eller mindre svarer til hele Danmarks befolkning.

I 2002 blev den store butik på Amagertorv overfor Helligåndskirken renoveret, og butikken er nu på størrelse med et mindre stormagasin, hvor du kan blive ekviperet fra top til tå.

Stuen:

 • Børnetøj fra nul til 14 år.
  Lige inden for indgangen fra Amagertorv er der tøj til store børn, og lidt længere inde hænger tøjet til de lidt mindre børn. Længst inde i forretningen, med udgang til Læderstræde, finder du babytøjet.
 • Kvinder, trend
  Lige ud for den midterste indgang fra Amagertorv finder du det kvindetøj, H&M selv kalder Trend. Længere inde i butikken, hvor Birk Sko før havde forretning, er der H&M Home.
 • Herre, Trend, Casual og Classic
  Går du ind ad indgangen til højre fra Amagertorv, finder du herreafdelingen, som både har tøj af de typer, som H&M selv kalder Casual, Trend og Classic.
 • Young Trend
  Der er modetøj til teenagepiger og -drenge længst til højre i butikken.

1. sal

 • Kvinder, Casual, Classic, ventetøj, undertøj og BiB.
  Tager du rulletrappen op fra stueetagen, kommer du op i dametøjafdelingen, hvor du har det afslappede dametøj, det klassiske tøj, ventetøj, store størrelser, accessories og undertøj.
 • Kvinder, Young Trend
  Ungt modetøj, som hedder Young Trend.
H&Ms designere har fingeren på pulsen i det internationale modemekka og kopierer, groft sagt, hvad der rører sig.

Den grundlæggende forretningside er "mode til laveste pris". Det enorme udvalg i butikkerne, H&M-kædens omfang og tøjets svingende kvalitet gør, at du her kan gøre et impulskøb uden at slå bunden ud af kisten. Ingen er forbigået, hvorfor du i H&M's butikker kan købe tøj til enhver lejlighed, vægt, højde og drøjde. Og hvis du synes, det er detaljerne der sætter liv i kludene, er H&M også stedet at gå hen, hvis du mangler en billig clutch, et par strømpebukser eller en halskæde med grønne sten.

Hvad: H&M
Hvor: Amagertorv 23, København K.
Hvornår: Mandag til torsdag fra klokken 10 til 18, fredag fra 10 til 19 og lørdag fra 10 til 17.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.