Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 05/03/18

Herrernes Magasin by David K

  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk

Herrernes Magasin fokuserer på jakkesæt, og tilbehør, der ikke efterlader tvivl om at ejermanden har sans for god stil.

Magasinet udvælger leverandører efter kvaliteten af metervarer og hurtige leveringsmuligheder, så kunderne kan blive klædt lækkert og hurtigt på.

Herrernes Magasin by David K har eksisteret siden 1995.

David Krarup er ophavsmanden til et koncept, der forener den gode kvalitet og service med en fornuftig pris. David K startede med herretøj tilbage i 1991/1992 i Hørsholm og åbnede David K på Nørrevoldgade 54 i 1998. I årene efter blev navnet slået fast som en evig kilde til gode jakkesæt.

Det startede egentlig med parallelimport af jakkesæt, jeans etc. men har langsomt udviklet sig til en noget mere stabil strøm af leverancer fra gode konfektionsfabrikker såsom Van Gils, Hugo Boss og Lundströms. Der er stadig enkelte ”gæstemærker” såsom Pal Zileri, Cerruti og senest Calvin Klein. I dag er Herrernes Magasin Danmarks største leverandør af butterflies.

1998 var året, hvor David K købte en lille 20 kvm forretning på Nørrevold, og 2 år efter blev den årets herretøjsforhandler i Berlingske og AOKs brugerafstemning Byens Bedste.

I mellemtiden er butikken flyttet 200 meter rundt om hjørnet til Nørregade 20 - tæt på det gamle Daells Varehus. Her er David K stadig aktiv sammen med sin tro væbner Bjarno, som i 2010 kunne fejre sit 50-årsjubilæum.

David Krarup optræder ofte på landsdækkende tv med råd og vejledning til nationen, om hvordan vi sikrer os at gentlemanden kommer frem i påklædningen. Men bortset fra det, leverer de nu tøj til den almindelige men ualmindeligt kvalitets- og prisbevidste dansker - fra topleder til teenager.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.