Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 14/06/12

Her kan du shoppe sneakers

  • Foto: PR Foto: PR
AOK har samlet en håndfuld af byens fedeste butikker for sneakers-fanatikere her.

Ny sneakers-gigant i Pilestræde

Foto: PR

Den nye sneakers-butik i indre by kan andet og mere end at lange ergonomisk korrekte kondisko over disken.

Rezet Store

Rådhusstræde 7 st. th
1466 København K

Indre bys lokale sneakerspusher

Foto: PR

Sneakers, sneakers og flere sneakers. Drengene bag Rezet Store, der er et af de nyere skud på stammen af hippe sneakerspushere i København, har sko på hjernen.

Butikken forhandler mærker som Vans, New Balance, Nike, Pro-Keds, Reebok og Adidas – både Originals og Ransom – fortrinsvist til mænd, men med enkelte varianter til kvinder.

Rezet-drengene har også sørget for, at der et godt udvalg af caps og lækkert streetwear til at matche de nye sko i den rå butik, hvor stemningen er afslappet og alt interiøret er håndbygget og af drengenes eget design.

Hvad: Sneakers
Hvor: Rezet Store, Rådhusstræde 7 st. th., Kbh. K.
Hvornår: Mandag til fredag fra klokken 12 til 18 og lørdag fra klokken 11 til 16.

Norse Projects

Pilestræde 41, st.
1112 København K

Lækkerier for sneak freaks

Foto: PR

Udover klassiske løbesko, som Nike, Pro Keds og New Balance, er det hos Norse Projects i Pilestræde, du finder de mere sjældne udgaver af sneakers. Butikken samarbejder nemlig jævnligt med internationale designere om at kreere helt unikke modeller udelukkende til eget salg.

Skoene produceres i små portioner på typisk 100 par ad gangen, og prismæssigt befinder de sig fra beskedne 700 kroner – for de mere ordinære af slagsen – til 2.500 kroner for de helt luksuriøse. Lige nu kan du hos Norse få fingrene i den hypede model »HUF X New Balance«, som er blevet til i samarbejde mellem det amerikanske skateboardmærke HUF og det historiske løbebrand New Balance.

Hvad: Norse Projects
Hvor: Pilestræde 41, 1114 København K
Hvornår: Man.-tir. kl. 10-18, fre. kl. 10-19 og lør. kl. 10-16
Hvordan: www.norsestore.com
Se AOKs beskrivelse af butikken

Foot Locker

Amagertorv 11
1160 København K

Rekordstort udvalg

Har du generelt svært ved at bestemme dig, så hold dig langt væk fra Foot Locker på Amager Torv. For butikken ligger inde med op mod 1.000 forskellige forskellige sneaker-modeller og dermed det største udvalg af de komfortable sko i hele landet.

Udover adskillige nye mainstream-modeller fra mærker som Puma, Adidas og Asics har forretningskæden et eksklusivt samarbejde kørende med Nike, som producerer særlige modeller udelukkende til Foot Lockers forretninger rundt omkring i verden. Butikken får ugentligt nye modeller hjem, som øjeblikkeligt ryger op på den mange meter lange væg, der er dekoreret med endeløse rækker af sneakers i alverdens farver, former og modeller.

Hvad: Foot Locker
Hvor: Amager Torv 11, 1160 København K
Hvornår: Man.-fre. kl. 10-19, lør. 10-17.
Hvordan: www.footlocker.eu Se mere på Foot Locker's hjemmeside

Storm

Store Regnegade 1
1110 København K

Sneaker-art

Foto: PR

Hos mode- og designbutikken Storm i Store Regnegade er en serie af farverige Puma-sneakers p.t. havnet på et podie i en eksklusiv særudstilling. Skoene er speciel edition, og butikken har kun hentet to par hjem i hver størrelse, så det er om at skynde sig, hvis man vil have fingrene i de sjældne eksemplarer til 999 kroner parret.

Er du ikke rigtig til den pangfarvede Puma-stil, har Storm netop også modtaget et læs spritnye modeller fra det mere afdæmpede New Balance til både kvinder og mænd. Derudover finder du japanske Comme Des Garcons »Play«-sko, der er blevet til i samarbejde med legendariske Converse og sneakers fra den amerikanske rapper Pharell Williams’ brand, BBC.

Hvad: Storm
Hvor: Store Regnegade 1, 1110 København K
Hvornår: Man.-tor. kl. 11 til 17.30, fre. kl. 11-19 og lør. kl. 10-16
Hvordan: www.stormfashion.dk
Læs AOKs omtale af Storm

Streetmachine

Kronprinsensgade 3
1114 København K

Skaterkomfort for alle

Foto: PR

Der findes som bekendt ikke den sko, som Nike ikke har bedrevet, og skaterbiksen Streetmachine har den sjældne ære at føre en ganske særlig linje af sko i klassisk, elegant Nike-design med navnet Nike SB. Det specielle ved dem er, at de er polstret på en måde, så de er blevet rigtig komfortable at skate i.

Er de behagelige på skateboardet, er de garanteret også super gode at gå i, og med et hav af forskellige farvesammensætninger, designvariationer og materialer er det ganske enkelt umuligt ikke at forelske sig i et par. Butikken henvender sig med omkring 200 forskellige slags sneakers og mærker som Carhartt, Vans, Stüssy og Adidas i det hele taget til en bred målgruppe.

Hvad:
Streetmachine
Hvor: Kronprinsensgade 3, 1114 København K
Hvornår: Man.-tor. 10-18, fre. 10-19, lør. 10-16 (lang lør. til kl. 17)
Hvordan: www.streetmachine.com

Nike-modeller til en skilling

Foto: Torben Christensen har fotograferet en stilladsreklame for Nike i indre by.
Den amerikanske sportsgigant Nike er uden tvivl den tungeste aktør på sneakermarkedet, og p.t. er skoene med det berømte logo i ekstra høj kurs hos fashion-folket. Hvis du bevæger dig et stykke uden for centrum af København finder du et broget udvalg af Nike-sneakers i Nike Factory Store.

Busbilletten til Brønshøj bliver hurtigt tjent ind igen, for butikken tilbyder modeller til de mest favorable priser i hele Storkøbenhavn. Faktisk koster forretningens dyreste par beskedne 740 kroner. Til gengæld skal du ikke forvente at finde de spritnye eksemplarer på hylderne, da butikken kun sælger ud af overskudslagre og tidligere kollektioner.

Hvad: Nike Factory Store
Hvor: Frederikssundsvej 338, 2700 Brønshøj
Hvornår: Man.-tor. kl. 10-18, fre. kl. 10-19, lør. kl. 10-16
Hvordan: Ring og forhør dig om modeller på tlf.: 3880 8008

 

Skriv en kommentar