Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 04/02/13

Her finder du fem gode genbrugsbutikker

  • Foto: PR Foto: PR
AOK guider dig til fem vintagebutikker, der hver især er et besøg værd. Den ene ligger på Vesterbro, to af dem ligger på Nørrebrogade, én ligger i indre by og én finder du i luksusgenbrugets mekka, Østerbro.

Shop luksus på 2. hånd

Foto: PR
Vintagebutikken Time’s Up Vintage er i en liga for sig selv. Med en veludviklet fornemmelse for vintagetøj og et særligt blik på nuværende og kommende tendenser er butikken nemlig mere fremsynet end bagudskuende.

Køb genbrug i Fremtiden

Foto: PR

Dansk Røde Kors og de allestedsnærværende ArtRebels har slået sig sammen om genbrugsbutikken Fremtiden på Nørrebro. Den er, som butikkens navn antyder, deres bud på fremtidens genbrugsbutik.

Fyld skabet med andres fejlkøb

Foto: Camilla Rønde

Fyld dit klædeskab op med andres luksuriøse fejlkøb, designersko, bløde skindjakker og designertasker i genbrugsbutikken Second på Østerbrogade.

Prag på Nørrebro

Nørrebrogade 45
2200 København N

Prag på Nørrebro

Foto: PR

På Nørrebrogade ligger genbrugsbutikken Prag, der er lillesøster til butikken af samme navn på Vesterbrogade. Her kan du købe alt fra denimveste til strutskørter i tyl og gulvlange pailletkjoler.

 

Det mener brugerne..

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register
Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.
Foto: PR
Byliv | 01/08/12

Fixerum og byhaver

Mange københavnere gør en stor forskel for vores by. Og mange gør det ganske frivilligt. Men hvem gør det bedst? Det kan du være med til at bestemme, når AOK og CPH Volunteers sætter spot på alle dem, der gør vores by bedre at leve i.

AOK Tjenester