Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 21/03/18

Han Kjøbenhavn

  • Foto: PR Foto: PR
Hos Han Kjøbenhavn er tøjet gedigent håndværk i originalt design og god kvalitet. Hele herligheden er samlet under ét innovativt tag i flagskibsbutikken i Østergade.

Han Kjøbenhavn åbnede i februar 2012 flagskibsbutik i Vognmagergade i København. Det meste af butikkens interiør er designet af ejerne selv og lavet af lokale møbelsnedkere.

I butikken forhandles Han Kjøbenhavns egen kollektion, som indeholder alt fra lange underbukser til håndlavede støvler og jeans, skjorter, T-shirts og jakker. Derudover er det også i flagskibsbutikken, du finder den vare, det hele startede med, nemlig Han Kjøbenhavns signaturbriller, der fås i en lang række modeller og farver.

Udover sager fra Han Kjøbenhavn og Adidas finder man samleobjekter fra Lego Architecture og Lego Star Wars i butikken.

Han Kjøbenhavn er efter åbningen i Vognmagergade begyndt at ekspandere i det store udland. Mærket har også en butik i New York, og slog i foråret 2015 dørene op til en filial i lysets by, Paris.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.