Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 16/01/13

Guide til københavnernes modeuge

  • Foto: Morten Germund Foto: Ikke oplystFoto: Morten Germund
Modeugen er endnu engang over os, og det betyder, at byens mange butikker bobler over med modeshows, konkurrencer og gaveposer. AOK guider dig til arrangementer under modeugen, der er åbne for alle.

De københavnske butikker, modefolk og designere er traditionen tro klar med et program, der kan gøre modeugen til en fest for alle, der har lyst til at deltage.

De fleste af herlighederne er arrangeret af Copenhagen Fashion Festival, der i år har lagt sig ekstra i selen for at bryde de høje mure om modeugen ned, så de nyeste designtendenser, gratis gaveposer og den boblende champagne ikke kun er forbeholdt modebranchens spidser.

Har du ikke billetter til ugens mange shows, behøver du således ikke nøjes med at få et glimt af næste sæsons mode på de storskærme, der bliver sat op i bybilledet; der er også mange andre muligheder for at komme tæt på modeugen.

Fredagsforkælelse i Illum under modeugen

Foto: Morten Germund

Stormagasinet Illum fejrer Copenhagen Fashion festival med tilbud, champagne, gratis jeans og gaveposer. Se her hvornår.

Tidspunkt:

Lørdag 2. feb. 2013, kl 10:00
Se alle datoer

Korsgadehallen, Korsgade 29, København N

Korsgade 29
2200 København N

Kom med modefolket til genbrugsgilde

Foto: LISELOTTE SABROE
Shop vintagejakker til en flad tyver, genbrugsstiletter, kjoler fra Stine Goya og lækre skindtasker, når Fashion Flea indtager samtlige 2000 kvadratmeter af Korsgadehallen på Nørrebro med gode tilbud. Se her, hvornår.

Bruuns Bazaar åbner ny flagskibsbutik

Bruuns Bazaar åbner ny flagskibsbutik i Vognmagergade. Her er det brødrene Bruun: Teis Bruun i hvid skjorte og Bjørn Bruun på hylden. Foto: Peter Helles Eriksen

Det danske mærke åbner ny flagskibsbutik i Vognmagergade, der både kommer til at sælge tøj til mænd og kvinder. Under modeugen kan du blive den heldige vinder af et gavekort på 2.500 kroner til butikken.

Tidspunkt:

Lørdag 2. feb. 2013, kl 14:00
Se alle datoer

Apair

Ny Østergade 3
1101 København K

Kom til show med sko, sko og flere sko

Foto: Camilla Rønde

Du kan komme gratis til show, når A pair traditionen tro viser alle deres lækreste hæle frem under modeugen. Se her hvornår.

Tidspunkt:

Fredag 1. feb. 2013, kl 18:00
Se alle datoer

NORR

Pilestræde 36
1118 København K

Det regner med gaver i Pilestræde

Foto: Iris

De kyndige medarbejdere fra Helle Thorup Spa rykker ind i tøjbutikken Norr fredag under modeugen. Her vil det regne med gaver, lover Norr.

Tidspunkt:

Fredag 1. feb. 2013, kl 18:00
Se alle datoer

Superlove II

Gothersgade 9
1123 København K

Kom med til modeshow

Foto: PR

Tøjbutikken Superlove inviterer på modeshow og bobler i anledning af Copenhagen Fashion Festival. Se her hvornår.

Bliv forkælet hos The Body Shop

Foto: Mario Anzuoni Foto: Ikke oplyst

Modeugen handler unægtelig om overflader. Hvis du gerne vil shine dig ekstra op til modeugen, kan du tage en tur forbi The Body Shop.

Kom til udstilling i Royal Copenhagen

Foto: Ikke oplyst

Kongeligt porcelæn og designeren bag Lollys Laundry slår sig sammen om en udstilling under modeugen.

 

Skriv en kommentar