Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 04/02/13

Guide: Gaven til Valentinsdag i sidste øjeblik

  • Foto: Torkil Adsersen Foto: Torkil Adsersen
Den ligger på samme dato hvert eneste år, men alligevel kommer den ofte som en overraskelse. Valentinsdag. Er du én af dem, der ikke så den komme, så få fire hurtige bud til en god kærestegave her.

Sv. Michelsen Chokolade

Vesterbrogade 3
1630 København V

Den søde

Foto: Kristian Brasen
Valentinsdag er for mange lig med søde, karamelfyldte chokolader. Og de fås ikke meget bedre end hos Sv. Michelsen Chokolade i Illums stueetage. Her kan du købe stribede poser pyntet med lyserøde sløjfer og lindtkugler, hjerteformede metaldåser med håndlavede, fyldte chokolader fra Sv. Michelsen til 200 kroner, eller en æske flødeboller med marcipanbund, hvis din kærestes tand er ekstra sød.

Skal du være sikker på, at den går rent ind, kan du vælge at blande en pose med din udkårnes favoritter fra den store glasmontre. Og man må også gerne købe lidt lækkerier til sig selv.

Hvad: Chokolade fra Sv. Michelsen
Hvor: Sv. Michelsen Chokolade, Illum, Østergade 52, Kbh K
Hvornår: Man-tor 10-19, fre 10-20 og lør 10-18

LINE&JO

Gothersgade 31
1123 København K

Den tjekkede

Foto: PR
Den helt rigtige valentinsgave til pigen der har alt, men gerne vil have mere, kommer fra det københavnerbaserede smykkefirma Line&Jo. Hvis budgettet ikke er til de store udskejelser, kan du købe den fine MISS EWELL ørering med fire stjerner i sterlingsølv og sort rutanium.

Og hvis du virkelig har spenderbukserne på, bliver hun med garanti mere end lykkelig for halskæden med den lyserøde, brillantskårne opal. Og mændene kan også blive udsmykket med Line&Jos tjekkede design med de flettede læderarmbånd Mr. Bob og Mr. Billy Green.

Hvad: Smykker fra Line & Jo
Hvor: Line&Jo Store, Gothersgade 27, Kbh K
Hvornår: Tirs-tors 11-17.30, fre 11-18, lør 11-14

The Body Shop - Strøget

Østergade 32
1100 København K

Den velduftende

Foto: Iris
Søde, røde og romantiske jordbær er det oplagte valg til Valentins Dag, når din kæreste, mor eller veninde skal forkæles. Og hvorfor ikke supplere de chokoladedyppede af slagsen med The Body Shops Strawberry serie, der kan smøres direkte på kroppen.

I The Body Shop finder du i anledningen af Valentins Dag små hjerteformede sæber, parfume med duftnoter af saftige jordbær, frisk mandarin og sandeltræ samt cremer og bodyscrubs i alle afskygninger og prisklasser. Og så sørger de søde ekspedienter endda for at pakke din gave ind i fint Valentines papir for dig.

Hvad: Produkter fra The Body Shop
Hvor: The Body Shop, Østergade 33, Kbh K
Hvornår: Man-tor 10-18, fre 10-19 og lør 10-17

Søstrene Grene

Amagertorv 24
1160 København K

Den billige

Foto: Iris
Køb en flettet kurv i Søstrene Grene og hiv alverdens hyggeligheder ned fra hylderne på et lille budget. Alt efter hvem kurven er til, kan du fylde den med pensler, akrylfarver og andre kunstnerartikler – eller med kærlighedste, bloklys, kandispinde, sæbe og honning.

Indpakningspapiret, gavebåndet og kortet kan også erhverves for en skilling. Og når du alligevel bevæger dig rundt i butikkens trængsel, kan du jo lige se, hvilke sjove varer Søstrene har importeret, som du slet ikke vidste, du ikke kunne leve uden.

Hvad: En kurv med kærlighed fra Søstrene Grene
Hvor: Søstrene Grene, Amagertorv 24, Kbh K.
Hvornår: Man-tor 10-18, fre 10-19 og lør 10-16

Fillo Boutique

Gammel Kongevej 87
1850 Frederiksberg C

Fillo Boutique

Foto: Morten Germund

Gammel Kongevej på Frederiksberg bugner med lækre nichebutikker - heriblandt en af byens fineste lingeributikker.

Tag kæresten med til champagne-smagning på Valentinsdag

Foto: Iris

Det er noget nær den største datingkliché, men det virker. Se hvor du kan invitere kæresten på østers og champagne til Valentinsdag.

 

Skriv en kommentar