Føj til favoritter Del Send
Shopping | 07/08/17

Guide: Det kan du opleve i modeugen

  • Der er flere aktiviteter man kan deltage i, hvis man ikke er inviteret til de store shows. Foto: Nikolai Linares

    Der er flere aktiviteter man kan deltage i, hvis man ikke er inviteret til de store shows.

    Foto: Nikolai Linares
Den fashionable modeuge står for døren, og snart fyldes Københavns gader med alverdens modeevents, shows og begivenheder, som ofte kun er forbeholdt inviterede branchefolk. Dog er der en række arrangementer, som alle kan deltage i uden at stå på gæstelisten. AOK har samlet en oversigt over redaktionens favoritbegivenheder.

Modeuge på Papirøen
Oplev en lang række designere, redaktører og modeskabere fortælle om deres arbejde i modebranchen, når Copenhagen Fashion Week og Zalando Studios inviterer til modeuge i Papirhallen. Her får du et indblik i, hvad de tænker om den skandinaviske mode. Derudover afholdes der show på Copenhagen Fashion Week’s Talentscene efterfulgt af musik og cocktails ved havnen.

Hvad: Zalando Studios & Copenhagen Fashion Week
Hvor: PapirHallen, Trangravsvej 22, 1436 København K
Hvornår: 8. august kl. 14.45-21

Læs også: Tid til film: Se programmet for ZULU Sommerbio 2017


Gratis modeworkshop i Flying Tiger Copenhagen
Under modeugen har Flying Tiger Copenhagen i samarbejde med Børn i Byen lavet en række gratis workshops. Her kan du bl.a. gå amok med saks, lim og sytråd og skabe dit eget modedesign med materialer fra butikkerne. Alt, hvad der kreeres, kan bagefter blive trykt som polaroider i en særligt Instagram-printer under sloganet »Your Creativity is Our Style«.

Hvad: Kreative dage i Flying Tiger Copenhagen
Hvor: Flying Tiger på Strøget (Frederiksberggade) og Kultorvet i København K.
Hvornår: 10-12. august fra kl. 11-15


Til frokost med designerne
På Værnedamsvej kan du komme til frokost med to designdebutanter på Copenhagen Fashion Weeks officielle showkalender, Heliot Emil og Mai Svanhvit. Deres show kan opleves tirsdag under modeugen, og om lørdagen inviteres der til frokost med designerne, hvor der fortælles om showet. Der bliver fortalt om alt det, der ligger bag showet, hvordan det gik og hvilket arbejde, der ligger bag afholdelsen af et show. Og ikke mindst hvordan de arbejder med deres designunivers som nyopstartede brands.

Hvad: Designers' Lunch
Hvor: Les Trois Cochons, Værnedamsvej 10, 1619 København V
Hvornår: 12. august kl. 12-13
Hvor meget: 125 kr. Find billet her

Se billederne: Læsernes flotte sommer-pletskud fra København


Kom med Sille Henning på shoppetur
Mangler du tips til garderoben, så kan du sammen med moderedaktør på ALT for Damerne, Sille Henning, komme på en inspirationstur til et udvalg af hendes yndlingsbutikker i København, få præsenteret sæsonens tendenser sammen med en masse råd til din personlige stil. Desuden er der også en lille overraskelse undervejs.

Hvad: Insider’s Shopping Guide med Sille Henning
Hvor: Designers Remix, Pilestræde 8. 1112 København K
Hvornår: Lørdag d. 12 august kl. 10-12
Hvor meget: 100 kr. Find billet her

Læs også: København får sin første tatar-biks


Kunsttur i Kødbyen
Her kan du, sammen med moderedaktøren fra magasinerne Euroman og Eurowoman, Frederik Lentz Andersen, komme med bagom kunstgallerierne »Eighteen« og »V1« i Kødbyen. Begge gallerier er nogle af Frederik Lentz Andersens favoritter. På turen vil han fortælle om sin relation til gallerierne, samt hvordan han bruger kunst i sit arbejde på Euroman, Eurowoman og kunstmagasinet Værk.

Hvad: Art Walk med Frederik Lentz Andersen
Hvor: V1 Gallery, Flæsketorvet 69, 1711 København V
Hvornår: Lørdag 12. august kl. 13-14
Hvor meget: 50 kr. Find billet her.