Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 24/04/08

Genbrug

  • Vintageblogger Pia Storm har udpeget Genbrug på Vesterbro til at være et af de bedste steder i København at købe vintagetøj. Foto: Carolina Segre HøyerVintageblogger Pia Storm har udpeget Genbrug på Vesterbro til at være et af de bedste steder i København at købe vintagetøj. Foto: Carolina Segre Høyer
  • Foto: Nikolai Linares Foto: Nikolai Linares
  12  
...
Butikken er ofte propfyldt med kjole-prøvende og ivrigt snakkende unge kvinder fra hele landet, der strømmer til i dagene op til større festivitas som for eksempel bryllupper og nytårsaften.

Indehaver Sonja Andersen indkøber kjolerne fra blandt andet USA, Holland og Frankrig. Kjolerne er delt op i farver og sorteret efter årti. Så gå glad hen til stativet med "festlige 80er kjoler", med "60er kjoler", eller måske er du mere ude efter noget storblomstret fra 70erne. Et helt stativ er helliget pailletbeklædte toppe og i et lokale bagved finder du selvfølgelig tonsvis af festlige sko, der passer til.

Og så bare lige en advarsel på forhånd: sæt tid af! - dette er ikke en butik du kan storme igennem og hive ned af bøjlerne, - det er lidt som at finde en nål i en høstak at hapse den rigtige festgevandt, og husk at prøve kjolen på, da pasformen tit er anderledes i ældre kjoler. Priserne er i den lave ende i forhold til kvaliteten - da AOK var forbi fandt vi bl.a. en fin stropløs sort Guy Laroche kjole med pink foer til sølle 300 kroner.

"Genbrug" på Vesterbrogade har en søsterbutik, der ligger rundt om hjørnet, som sælger sko og tasker. Her kan man finde flotte sko, der har haft deres (første) blomstringstid i den første halvdel af det forrige århundrede, og som har danset både tango og flamingo rundt omkring i verden.

Hvad: Genbrug
Hvor: Vesterbrogade 79, København V.

Brugeromtale
Oprettet af: ...... 24. apr 2008
Senest redigeret af ...... 28. jul 2011
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.