Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 02/07/14

Frelsens Hær Redesign

  • Foto:  CPH Treasures Foto: CPH Treasures
Her finder du eksklusivt vintagetøj på bøjlerne og og redesign af gammelt, usælgeligt genbrugstøj.

18. maj 2010 genåbnede Frelsens Hær-forretningen på Gammel kongevej 85, og det skete med et nyt koncept. Hvor butikken tidligere kun var kendt for almindeligt mormor-genbrugstøj, er sortimentet blevet mere tjekket og varerne er nu mode- og miljørigtige.

Der er nemlig fokus på både fashion, bæredygtighed og social ansvarlighed, og den fine og overskuelige butik har sin egen systue, hvor gammelt og usælgeligt genbrugstøj får nyt liv.

I Frelsen Hær Redesign går bæredygtighed, genbrug, velgørenhed og mode op i en højere enhed. Redesign er en underafdeling af Frelsens Hærs Genbrug, og derfor er reducering af affald en meget vigtig faktor i butikken. Tøj, som afleveres og er ofr gammelt eller slidt til at blive solgt videre bliver upcycle't til nye kreationer, så alle tøjdonationer rent faktisk får nyt liv

Med butikkens eget brand Salvation Army REDESIGN CPH forvandles genbrug til smart tøj til børn og voksne samt fine accessories. Alt tøj sorteres grundigt - gerne flere gange - og lækkert vintage, ofte kendte brands, ryger direkte på hylderne, mens resten ryger i systuen, hvor dygtige syersker sørger for eksklusivt Redesign. 

Hvad: Frelsens Hær Redesign
Hvor: Gammel Kongevej 85,København V
Hvornår: Mandag til fredag 10-17, lørdag 11-15

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.