Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Freelance

I butikken sælges herreskomærket Jean-Baptiste Rautureau samt dameskomærket Freelance, der er trendy sko i meget høj kvalitet.
Måske ville han ikke synes om at blive kaldt det, men Dan Bork, der ejer Freelance i Ny Østergade, er en gammel rotte i skobranchen. Han har været i modebranchen de sidste tre årtier og gik over til kun sko for tyve år siden. Nu har han profilbutikkerne Freelance og Pom d'Api, sidstnævnte sælger børnesko, som er sko designet og fremstillet i Nordfrankrig.

Herreskomærket hedder Jean-Baptiste Rautureau, og det er opkaldt efter første generation i skofamilien, der i dag er nået til tredje generation, som er brødrene Ivon og Guy Rautureau. De overtog familieforetagendet i begyndelsen af 1970'erne, hvor der udelukkende blev lavet børne- og herresko. De kreative brødre er mere designere, end de er fabrikanter, og de syntes, at der også skulle tegnes damesko. Så det gjorde de og skabte Freelance, som midt i 1980'erne blev en succes, fordi det er meget trendy sko i meget høj kvalitet. Og det er det stadigvæk.

 

 Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.