Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 22/06/17

Frederiksberg Centret

Frederiksberg Centret

Falkoner Alle 21
2000 Frederiksberg

Åbningstider

man-fre 10:00-19:00, lør 10:00-16:00, 1. søndag i hver måned 10-16

Kontakt

38 16 03 40
 

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Frederiksberg Centret er et shoppingcenter med 90 butikker på Falkoner Allé.

Frederiksberg Centret er et shoppingcenter med 90 butikker, der spænder over alt lige fra modetøj og sneakers til boliginteriør, legetøj, sportsgrej og meget, meget mere. Du finder nærmest alt i det store center.

Indretning og butikker
Frederiksberg Centret er inddelt i flere niveauer, og nederst finder du en stor H&M, Inspiration, Føtex og en lang række andre butikker. På anden sal ligger bl.a. Falkenberg, Message og Kaufmann.

I 2015 blev centeret udvidet med en ekstra etage, hvor brands som COS, Tiger of Sweden, Samsøe & Samsøe, & Other Stories, Day og mange andre rykkede ind sammen med spisesteder som 42 Raw og Palæo, og centeret blev gjort mere eksklusivt og indbydende. Hvis du er på udkig efter sportsgrej og træningstøj, er det også på øverste etage, du skal kigge, for her ligger Intersport, Sportmaster og Eventyrsport side om side.

Frederiksberg Centret har desuden en stor babylounge med mikroovn og puslefaciliteter samt udsigt over Solbjerg Plads.

I 2016 blev centeret kåret til at være både Nordens og Europas bedste shoppingcenter.

Transport og parkering
Metroen har en station i selve Frederiksberg Centret, så du kan lynhurtigt pendle fra Fields via Magasin til Frederiksberg Centret, hvis du virkelig er ude på den store shoppingrunde.

Hvis du er med bus, skal du tage linie 8A eller 74, som kører lige til indgangen ved Falkonér Alle. Er du i egen bil kan du parkere i centrets parkeringshus, som har opkørsel på bagsiden af bygningen, hvis du kommer fra Falkonér Alle. Den første time er gratis.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.