Føj til favoritter Del Send
Shopping | 11/09/12

Fransk kultmærke kommer til København

  • Foto: Lisbeth Kildegaard Quass Foto: Lisbeth Kildegaard Quass
Den dyre ende af Strøget mod Kongens Nytorv får endnu en fashionabel butik. Se her, hvilken.

Det eksklusive franske tøjmærke Zadig & Voltaire åbner sin første flagskibsbutik i København. Det bliver samtidig den første af slagsen i Danmark.

Zadig & Voltaire åbner i Østergade, der strækker sig som den dyre ende af Strøget mod Kongens Nytorv. Et adressevalg, der gør butikken til nabo med andre fashionable mærker som Karen Millen, Max Mara, Hermès, Louis Vuitton, Armani og Moncler.

Det franske mærke er allerede et stort hit i hjemlandet, og er kendetegnet ved blandingen af det rå og rockede med klassiske og mere feminine materialer som silke og blød kashmir. Zadig & Voltaire, hvor det lille "&" i øvrigt udtales som det franske "et", har både en dame-, herre- og børnekollektion. Mærket er blandt favoritterne hos supermodellen Erin Wasson, der har designet en underkollektion for mærket, der også er set på den tidligere franske førstedame, Carla Bruni-Sarkozy.

Butikken åbner i løbet af efteråret 2012, men hvis du ikke kan vente så længe, kan du allerede finde det franske mærke i Strandvejs-butikken Trois Pommes og i Suite i Illums kvindetøjafdeling, der i øjeblikket er de to eneste forhandlere af Zadig & Voltaire i Danmark.

Læs også: De fem shoppesteder på Strandvejen

Hvad: Zadig & Voltaire åbner i København
Hvor: Østergade 5, København K.
Hvornår: Efteråret 2012

Læs også: Her skal du shoppe kvindemode i indre by

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester