Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 04/04/13

FN92 Vintage

FN92 Vintage

Larsbjørnsstræde 6, kl. th
1454 København K

Åbningstider

man-fre 11-18, lør 11-16

Kontakt

33 13 20 50
 

Diverse

AOK anbefaler

 

 

 

  • Vintageblogger Pia Storm har udpeget FN92 Vintage som ét af de bedste steder i byen at købe smukke vintagekjoler. Foto: Carolina Segre HøyerVintageblogger Pia Storm har udpeget FN92 Vintage som ét af de bedste steder i byen at købe smukke vintagekjoler. Foto:
  • Foto: Iris Foto: Iris
  12  
Indehaveren af vintagebutikken FN92, Pauli Tvilling, samler på skønne vintagekjoler i tusindvis, og nogle af dem kan du se og købe i butikken.

I Larsbjørnsstræde finder du en trang kælderbutik, der er et veritabelt eventyrland, når det gælder vintagekjoler. I takt med at flere og flere genbrugsbutikker er blomstret op over hele byen, så har FN92, som butikken hedder, nemlig fundet sin egen lille vintageniche i salg af antikke brudekjoler.

I butikken hænger de smukke elfenbensfarvede, råhvide og hvide brudekjoler på rad og række med årstal, der ofte ligger et århundrede eller mere tilbage i tiden. Det er imidlertid også muligt at købe farvede festkjoler, som der altid er omtrent 100 af i butikken.

Da langt de fleste af butikkens kjoler stammer fra Beverly Hills i USA, vil der med stor sandsynlighed ikke være andre, der har den samme kjole på, uanset hvor du skal til fest. Og så er fællesnævneren for de mange kjoler i FN92, såvel som for al god vintage, at de er i god kvalitet, hvilket betyder, at kunststoffer er bandlyste.

Hvad: FN 92
Hvor: Larsbjørnsstræde 6, Kbh. K.
Hvornår: Mandag til fredag fra klokken 11 til 18 og lørdag fra 11 til 16.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.