Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Flying A

  • Foto: Ikke oplyst
I tøjbutikken findes noget for enhver smag, i særdeleshed til hippe hunkønsvæsner af den slags som ikke siger nej tak til lidt farver, mønstre, glitter og sjove indslag.
Københavnerfavoritten Flying A fik i vinters en gevaldig ansigtsløftning og er nu lækkert eksklusiv og gennemført stilren, som det sig hør og bør i Kronprinsensgade.

Efter renoveringen fremstår butikken nu i ét åbent enkelt plan frem for de tidligere to etager.

Herretøjet er blevet trukket frem i fronten og butikken har bibeholdt sin rå indretning, så man stadig mærker den letgenkendelige Flying A stemning, når man træder ind i butikken.

Ud over sit eget mærke, fører butikken også Adidas, Vivienne Westwood, den svenske designerdarling Carin Wester, Velour, Patrizia Pepe, Patouf, Volverine 1000 mile, Uniforms for the dedicated, Rayban, Forrest & Bob, Gestuz, klassiske Converse

Flying A har oprustet på denimfronten og fører både de klassiske Lee, Wrangler og Levis - sidstnævnte også i en vintageudgave, samt det noget nyere franske denimbrand April77, der henter inspiration i ungdomsbevægelser og rock'n'roll.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.