Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 17/04/18

Flower Studio - Store Kongensgade

  • Lars Jon foran butikken Flower Studio i Store Kongensgade i København K. Foto: Sofie Mathiassen

    Lars Jon foran butikken Flower Studio i Store Kongensgade i København K.

    Foto: Sofie Mathiassen

I Store Kongensgade 118 lige over for Nyboder åbnede floristen Lars Jon i august 2017 sin anden blomsterbutik under navnet Flower Studio. Den første Flower Studio ligger på Kurhotel Skodsborg.

Butikken er dog først og fremmest et studio, hvor man kan komme ind fra gaden og købe en buket, planter samt andre lækre ting, men man kan også finde masser af inspiration og få nye indtryk til blomsterbinderi og dekorationer fra indehaverens mange rejser til bl.a. New York, Paris og London.

Tankerne bag butikken er, at løfte niveauet og oplevelsen af at komme ind i en blomsterbutik. Og det gør Lars Jon da også på bedste vis. Han sætter en ære i at tage sig tid til sine kunder og give hver og en masser af gode råd og vejledning til blomsterdekorationer. Her bydes også på champagne hver fredag, så på flere måder kan man sige, at Flower Studio er en blomsterbutik ud over det sædvanlige.

Mere end en blomsterbutik

En del af studiet fungerer også som blomsterskole, hvor der afholdes kursus i bl.a. binderi og dekoration.

Ud over at drive Flower Studio er Lars Jon også forfatter til bøgerne »Nordisk Jul«, »Buket« og senest »Krans«, som udkom i oktober 2017.

Men Lars Jon har da også omkring 20 års erfaring med faget. Han har bl.a. undervist, holdt blomsterforedrag samt skabt inspiration med bolig- og blomsteridéer til TV og danske modemagasiner.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.